ukenru
sprava-pro-vimagannya-2-mln-dol-u-gpu-pidtverdili-obshuki-u-figurantiv

Справа про вимагання 2 млн дол.: у ГПУ підтвердили обшуки у фігурантів

 • 120284 переглядiв

КИЇВ. 27 квітня. УНН. У Генеральній прокуратурі України підтвердили обшуки у фігурантів кримінального провадження за фактом вимагання 2 млн дол. США у колишнього очільника харківської податкової Станіслава Денисюка. Про це в коментарі УНН повідомив начальник департаменту ГПУ Володимир Гуцуляк.

Він повідомив, що інформація у ЗМІ відповідає дійсності.

"Так, це так", - сказав він.

Нагадаємо, раніше IA ZIK повідомив, що правоохоронці проводять обшук у Богдана Якимця, неформального помічника глави САП Назара Холодницького за фактом вимагання грошей у С.Денисюка.

Фото Богдана Якимця з його сторінки Facebook

Б.Якимець і Олександр Клименко (тезка колишнього міністра) були ймовірними посередниками при передачі грошей, повідомляв раніше журналіст Володимир Бойко.

"Була зафіксована зустріч посередника з помічником Холодницького і, врешті-решт, з'ясувалося, що цей посередник є кумом Назара Івановича, гроші вимагає, зокрема, в інтересах керівника САП і навіть встиг отримати від Денисюка 200 тисяч доларів", - зазначив він.

На прикріпленому фото посередник, який, за словами Бойка, вимагав гроші у рідних Денисюка - Олександр Клименко.

Олександр Клименко та Наталія Надточей в кулуарах конкурсу "Міс Україна 2009"

Нагадаємо, С.Денисюк - підозрюваний у справі податкових майданчиків колишнього міністра доходів і зборів Клименка. Про вимагання його адвокати заявили ще в минулому році.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП