ukenru
sprava-kurchenka-prokuratura-zvernulasya-do-sudu-z-klopotannyam-pro-spetsrozsliduvannya

Справа Курченка: прокуратура звернулася до суду з клопотанням про спецрозслідування

 • 9622 переглядiв

ОДЕСА-КИЇВ. 19 червня. УНН. Прокуратура Одеської області звернулася до суду з клопотанням про здійснення спецрозслідування стосовно колишнього голови спостережної ради групи компаній Сергія Курченка. Про це повідомили у прес-службі відомства, передає УНН.

"У рамках слідства прокуратура спільно з поліцією 19 червня звернулася до Київського районного суду м. Одеси з клопотанням про здійснення спеціального досудового розслідування стосовно вказаної особи", - йдеться у повідомленні.

С.Курченко підозрюється у створенні злочинної організації та керівництві її діями, ухиленні від сплати податків в особливо великих розмірах, легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом та фіктивному підприємництві. Унаслідок оборудок злочинної організації з нафтопродуктами до бюджету не надійшло майже 7 мільярдів гривень обов'язкових платежів.

Нагадаємо, Касаційний кримінальний суд Верховного Суду відмовився розглядати касаційну скаргу на ухвали судів першої та другої інстанцій про здійснення спеціального досудового розслідування щодо бізнесмена Сергія Курченка. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП