spivpratsya-z-rf-samogubstvo-dlya-biznesu-u-zelenskogo-vidreaguvali-na-skandal-z-wizz-air

Співпраця з рф - самогубство для бізнесу: у Зеленського відреагували на скандал з Wizz Air

 • 263242 переглядiв

КИЇВ. 20 серпня. УНН. Кожна європейська компанія має пам'ятати, що співпраця з росією – це самогубство для бізнесу. Таку думку висловив у своєму Twitter радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк щодо рішення лоукосту Wizz Air відновити рейси у москву, але на тлі критики згорнути такі плани, пише УНН.

Цитата

“Циніки з Wizz Air вирішили, що кров тисяч українців не пахне, але приємно пахнуть російські рублі на рейсах із москви. Та раптом побачили, що підтримка варварів – це не про прибуток, а про знищену репутацію. Кожна єврокомпанія має пам'ятати: співпраця з рф – це самогубство для бізнесу”, – написав Подоляк.

Доповнення

Раніше стало відомо, що Wizz Air Abu Dhabi, дочірня компанія Wizz Air в Об'єднаних Арабських Еміратах, вирішила відновити польоти до росії. За словами представників компанії, рішення було відповіддю на попит з боку пасажирів.

Через деякий час стало відомо, що Wizz Air все ж таки тимчасово призупиняє на невизначений термін відновлення рейсів з москви до Абу-Дабі через масштабну критику та заклики до бойкоту компанії.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Завтра в Україні не планують відключати світло

     • 57144 переглядiв

    Від Іспанії буде додаткова ППО – Зеленський

     • 82007 переглядiв

    Україна та Португалія підписали угоду про безпеку

     • 79142 переглядiв

    Новини по темі

    Під кінець серпня спека знову набере оберти - синоптики

     • 237552 переглядiв