spetsialno-splanovana-operatsiia-dzherelo-pidtverdylo-vidpratsiuvannia-dronamy-sbu-ta-syl-oborony-po-4-rosiiskykh-viiskovykh-aerodromakh

Спеціально спланована операція: джерело підтвердило відпрацювання дронами СБУ та Сил оборони по 4 російських військових аеродромах

 • 29308 переглядiв

Здійснено наймасштабнішу операцію по російських летовищах. Атаковано аеродроми воронєж, курськ, саваслєйка та борісоглєбск, щоб ворог не міг використовувати їх для ударів КАБами по лінії фронту та українських містах.

Дрони СБУ та Сили оборони відпрацювали по чотирьох російських летовищах, що стало наймасштабнішою операцією по аеродромах, повідомило УНН джерело у СБУ.

Деталі

Як повідомив співрозмовник УНН, "далекобійні дрони СБУ та Сил оборони (ПС, ССО, Центру безпілотних систем ЗСУ, ГУР МО та інших родів військ) здійснили найбільшу атаку на російські військові аеродроми за всю війну". "Весела" нічка сьогодні була на летовищах воронєж, курськ, саваслєйка та борісоглєбск", - повідомило джерело. Джерела підтверджують, що це була спеціально спланована операція, щоб ворог не міг використовувати ці аеродроми для ударів КАБами по лінії фронту та українських містах.

Російські воєнкори в соцмережах вже скиглять, що удар був результативним, і що ППО не змогла захистити ці об‘єкти. Місцеві пабліки писали про 10 вибухів тільки на "саваслєйці", звідки регулярно злітають МіГи, які тероризують всю Україну повітряними тривогами.

Тепер очікуються супутникові фото із знищеними російськими винищувачами та складами.

"СБУ продовжує методично послаблювати авіаційну складову російської воєнної машини. Саме літаки поки-що дають ворогу перевагу в повітрі, але ми будемо й надалі підрізати крила цим "пташкам", - повідомило поінформоване джерело в СБУ.

Супутник NASA зафіксував пожежу у районі аеродрому "саваслейка" після атаки дронів14.08.24, 12:00

Популярні

Новини по темі

В Україні знищили понад 1 тонну контрабандного героїну

 • 11043 переглядiв