ukenru
sogodni-vidbudutsya-chergovi-poyedinki-grupovogo-raundu-ligi-chempioniv

Сьогодні відбудуться чергові поєдинки групового раунду Ліги чемпіонів

 • 16976 переглядiв

КИЇВ. 21 листопада. УНН. У квартетах Е, F, G, H, пройдуть поєдинки п'ятого туру групового етапу Ліги чемпіонів, повідомляє УНН.

Німецький арбітр Фелікс Брих розсудить зустріч лідерів групи Е в якому "Севілья" на стадіоні "Рамон Санчес-Пісхуан" прийматиме англійський "Ліверпуль". Іспанський колектив посідає другий рядок із 7 пунктами і відстає від "мерсисайдців" на 1 бал.

Обидві команди вийдуть у плей-оф у разі своєї перемоги. В першому турі суперники розписали мирову на "Енфілді" - 2:2. Інший матч "четвірки" Е відбудеться у Москві між "Спартаком" та "Марібором".

У квартеті G також пройде двобій лідерів – перша команда групи турецький "Бешикташ" (10 очок) прийматиме "Порту" (6). У стартовій грі команд турки здобули гостьову звитягу 3:1, хоча історичне протистояння команд на боці португальців – 3 перемоги проти 1 поразки при 1 нічиї.

"Бешикташ" гарантує собі плей-оф (і перше місце), якщо не програє. Натомість "Порту" вийде з групи, якщо досягне успіху, а "Лейпциг" у гостях не виграє у "Монако".

Варто відзначити протистояння клубу українця Андрія Ярмоленка "Борусії" Д із "Тотенхемом". Англійський колектив гарантував собі путівку до наступного раунду змагань (10 очок). "Джмелям" (2) необхідно перемагати та надіятися на осічку "Реалу" (7) у грі з "АПОЕЛом" (2) аби мати шанси на вихід з групи.

Додамо також, у квартеті F "Шахтар" в гостях зіграє із "Наполі", а "Манчестер Сіті" прийматиме аутсайдера групи "Фейєнорд".

Українські Національні Новини

Спорт