ukenru
smm-obsye-u-vinogradnomu-na-donechchini-oskolkami-bulo-poshkodzheno-budivli-ta-poraneno-lyudinu

СММ ОБСЄ: у Виноградному на Донеччині осколками було пошкоджено будівлі та поранено людину

 • 8320 переглядiв

КИЇВ 7 листопада. УНН. У підконтрольному уряду с. Виноградне спостерігачі спеціальної моніторингової місії зафіксували свіжі вирви, пошкоджені осколками будинки і ресторан, а також постраждалого мешканця. Про це йдеться у звіті СММ ОБСЄ, передає УНН.

"У підконтрольному уряду с. Виноградне (10 км на схід від Маріуполя) спостерігачі зафіксували відносно свіжі вирви і бачили, що розташовані поблизу будинки і ресторан були пошкоджені осколками", — зазначено у звіті.

Також спостерігачі помітили діри у стінах та на дахах й розбиті вікна. На задньому дворі будинку члени патруля місії зафіксували вирву і пошкоджену снарядом металеву огорожу.

"Ця та дві інші вирви на ґрунтовій поверхні утворилися, за оцінкою СММ, від розриву артилерійських снарядів калібру 122 мм. Місцевий мешканець показав спостерігачам синець у районі живота, за його словами, від удару осколком снаряда, що пробив стіну, перед тим як влучити у нього", - йдеться у повідомленні.

У СММ ОБСЄ також повідомили, на відстані близько 300-400 метрів від місця удару було зафіксувано блокпост Збройних сил України (ЗСУ).

Українські Національні Новини

Суспільство