smert-14-richnoho-khlopchyka-pislia-vydalennia-zuba-v-ofisi-henprokurora-rozpovily-novi-podrobytsi

Смерть 14-річного хлопчика після видалення зуба: в Офісі Генпрокурора розповіли нові подробиці

 • 28167 переглядiв

Розпочато розслідування за фактом смерті 14-річного хлопчика після видалення зуба в лікарні в Кривому Розі, що може бути пов'язано з неналежним виконанням професійних обов'язків медичними працівниками.

В Офісі Генерального прокурора заявили, що за фактом смерті 14-річного хлопчика після видалення зуба в одній із лікарень Кривого Рогу розпочато розслідування, а також повідомили нові подробиці, передає УНН.

"...  розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом можливого неналежного виконання професійних обов'язків медпрацівниками, що спричинило тяжкі наслідки неповнолітній дитині (ч. 2 ст. 140 КК України)", - йдеться у повідомленні.

Додамо

За даними слідства, 4 лютого 2024 року в одній із лікарень м. Кривого Рогу проводили видалення зуба 14-річному хлопчику під дією місцевого наркозу.

Вдома дитині стало зле. Його було госпіталізовано до лікарні.  Наступного дня хлопчик помер у реанімаційному відділенні.

Наразі тривають слідчі дії, встановлюються всі обставини.

Смерть після видалення зуба: 14-річний хлопчик помер після відвідування стоматологічного кабінету у Кривому Розі05.02.24, 16:56

Антоніна Туманова

Здоров'я

    Популярні

    Новини по темі

    Умєров подякував Нідерландам за ще шість літаків F-16

     • 28392 переглядiв

    У Сумах школи переходять на "дистанційку" через грип та ГРВІ

     • 27069 переглядiв

    Україна повернула з ТОТ ще двох підлітків

     • 22859 переглядiв