ukenru
sinoptiki-poradili-odyagatisya-teplishe-na-ukrayinu-sunut-doschi-i-mokriy-snig

Синоптики порадили одягатися тепліше: на Україну сунуть дощі і мокрий сніг

 • 6503 переглядiв

КИЇВ. 23 жовтня. УНН. В Україні найближчими днями, 24-25 жовтня, очікується різка зміна погодних умов - з дощами і мокрим снігом, а на високогір'ї Карпат очікується сильний сніг, тож українцям радять вдягатися по погоді. Про це УНН повідомляє з посиланням на дані Укргідрометцентру.

"24-25 жовтня очікується різка зміна погодних умов: пройдуть дощі, у західних, місцями північних, центральних та Харківській областях з мокрим снігом; в Україні посилення вітру до 15-20 м/с, 24 жовтня на заході країни місцями 25-30 м/с; в Карпатах та на Прикарпатті мокрий сніг, хуртовини, можливе утворення снігового покриву (вночі 24 жовтня на високогір'ї сильний сніг)", - повідомили синоптики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На високогір'ї Карпат випало до півметра снігу

Загалом по Україні у середу буде хмарно, очікуються дощі, у західних областях подекуди з мокрим снігом, у Карпатах та на Прикарпатті місцями сильні опади, хуртовини, на високогір'ї сильний сніг (вночі у південній та східній частинах місцями невеликий дощ).

Вітер - південно-західний з переходом у західній частині на північно-західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с, на заході країни подекуди 25-30 м/с.

Температура протягом доби 3-8° тепла, на високогір'ї Карпат 0-2° морозу; у південній частині, на Донеччині та Луганщині вночі 4-9° тепла, вдень 10-15°.

Крім того вказано, що у столиці завтра, 24 жовтня, похмурий, дощовий та вітряний день. Температура вночі - 4-6° тепла, вдень - 6-8°.

"Тож вдягаємося по погоді та зігріваємо один одного теплом своїх сердець", - порадили синоптики.

Нагадаємо, в Україну повертається осінь.

Українські Національні Новини

Суспільство