sholts-pro-rosiysku-agresiyu-v-ukrayini-ne-mozhna-peresuvati-kordoni-siloyu-ale-tse-ne-pro-rf-ta-yiyi-imperialistichni-motivi

Шольц про російську агресію в Україні: не можна пересувати кордони силою, але це не про рф та її імперіалістичні мотиви

 • 132056 переглядiв

КИЇВ. 24 жовтня. УНН. Німеччина продовжить підтримку України всіма необхідними засобами. Про це канцлер Німеччини Олаф Шольц сказав під час виступу на шостому німецько-українському економічному форумі, передає кореспондент УНН.

Цитата

«600 днів триває героїчна оборона України. Нам всім відомо, що росія поставила за мету знищити Україну і порушити світоустрій. Не можна пересувати кордони силою, але це не про росію і її імперіалістичні мотиви. Тому ми і надалі підтримуватимемо Україну фінансово, гуманітарно та всіма іншими силами для протистояння цієї агресії», - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: рф втрачає позиції в економічних відносинах із Європою, які були напрацьовані за понад 50 років – Зеленський

Раніше

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль сказав під час виступу на шостому німецько-українському економічному форумі заявив, що приватний бізнес є головним рушієм відновлення та зростання України.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У Китаї зняли з посади міністра оборони Лі Шанфу - ЗМІ

     • 200684 переглядiв

    Перехід до чистої енергії у світі неможливо зупинити - МЕА

     • 173332 переглядiв