ukenru
shmigal-u-vatikani-zustrivsya-z-papoyu-frantsiskom

Шмигаль у Ватикані зустрівся з Папою Франциском

 • 19411 переглядiв

КИЇВ. 25 березня. УНН. У четвер, 25 березня, Папа Франциск прийняв на приватній аудієнції в Апостольському палаці Ватикану Прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Ватикану, передає УНН.

Цитата:

"Сьогодні, в четвер, 25 березня 2021 року, в Апостольському палаці Ватикану Святіший Отець Франциск прийняв прем'єр-міністра України Дениса Шмигаль, який згодом зустрівся з державним секретарем кардиналом П'єтро Пароліном в супроводі Пола Річарда Галлахера, секретаря з відносин з державами", - заявили в пресслужбі.

Деталі

Згідно з повідомленнями, сторони зосередили увагу на відносинах між Святим Престолом і Україною, приділяючи особливу увагу "деяким поточним питанням, що становлять двосторонній інтерес, а також різним питанням, що стосуються життя і діяльності Католицької церкви в країні".

"Сторони детально обговорили кризу в галузі охорони здоров'я та драматичну ситуацію на сході України з надією, що недавні порушення режиму припинення вогню поступляться місцем жестам, що сприяють мирному врегулюванню конфлікту", - повідомляє Ватикан.

Що було раніше

Нагадаємо, в лютому минулого року візит до Ватикану зробив Президент України Володимир Зеленський, який також провів зустріч з Папою Франциском.

Українські Національні Новини

Політика