shist-viyskovikh-korabliv-rosiyi-virushili-u-chorne-more-dlya-navchan

Шість десантних кораблів Росії вирушили у Чорне море для навчань

 • 27576 переглядiв

КИЇВ. 8 лютого. УНН. Шість великих десантних кораблів військово-морського флоту Росії вирушили із Середземного моря до Чорного, щоб взяти участь у навчаннях. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Міноборони РФ.

Деталі

"Загін великих десантних кораблів (ВДК) військово-морського Флоту Росії почав проходження проток Босфор і Дарданелли. Кораблі здійснюють плановий перехід із Середземного в Чорне море, де візьмуть участь у військово-морських навчаннях", - ідеться у повідомленні.

Як зазначили, екіпажі кораблів "Корольов", "Мінськ" і "Калінінград" наразі перебувають у протоці Дарданелли, а ВДК "Петро Моргунов", "Георгій Побідоносець" та "Оленєгірський гірник" пройдуть чорноморськими протоками протягом наступної доби.

Додамо

20 січня Міноборони Росії повідомило про початок серії маневрів військово-морського флоту за участю понад 140 кораблів та суден, а також понад 10 тис. військових.

Навчання охоплять акваторії морів, які прилягають до російської території, а також оперативно важливі райони Світового океану. Окремі навчання відбудуться в акваторіях Середземного, Північного, Охотського морів, у північно-східній частині Атлантичного океану та у Тихому океані, зазначили в Міноборони РФ.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Баскетбол: "Будівельник" підсилився чемпіонкою Бельгії

     • 16876 переглядiв