ukenru
seriyniy-vbivtsya-postane-pered-sudom-na-kirovogradschini

Серійний вбивця постане перед судом на Кіровоградщині

 • 7360 переглядiв

КРОПИВНИЦЬКИЙ-КИЇВ. 24 січня. УНН. На Кіровоградщині судитимуть серійного вбивцю, на рахунку якого смерть підлітка та молодої жінки. Про це поінформували у прес-службі обласної прокуратури, повідомляє УНН.

Згідно з інформацією, за процесуального керівництва прокуратури області завершено досудове розслідування кримінального провадження відносно 46-річного злочинця, обвинуваченого у вчиненні резонансних вбивств у м. Олександрія.

В ході слідства зібрано достатню кількість доказів того, що саме обвинувачений пограбував та вбив 13-річного підлітка та 21-річну дівчину з м. Олексадрії. Відносно ще однієї мешканки міста, він здійснив розбійний напад поєднаний з незакінченим замахом на вбивство.

Обвинувальний акт скеровано до суду за п.2, п.4, п.6, п.13 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство вчинене з корисливих мотивів особою, що раніше вчиняла умисне вбивство), ч. 4 ст. 187 (розбій), ч.2 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Згідно висновку стаціонарної комплексної судово-психолого-психіатричної експертизи обвинувачений є осудним. На час слідства за клопотанням прокуратури йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, судимого за вбивства 46-річного уродженця Волині, який достроково звільнився з місць несвободи за «законом Савченко», було затримано співробітниками поліції у серпні минулого року за підозрою у грабежі. В ході слідчих дій встановлено його причетність до вбивств вищезазначених осіб, скоєних в умовах неочевидності.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП