ukenru
sbu-zatrimala-v-avdiyivtsi-koriguvalnika-vognyu-teroristiv

СБУ затримала в Авдіївці коригувальника вогню терористів

 • 9788 переглядiв

КИЇВ. 2 лютого. УНН. Служба безпеки України проводить слідчі дії з коригувальником вогню терористів, затриманим у Авдіївці. Про це УНН повідомили у прес-службі СБУ.

Як встановили контррозвідники СБУ, місцевий мешканець збирав та передавав бойовикам інформацію про дислокацію українських підрозділів із зазначенням на топографічних картах місць розташування командних і опорних пунктів.

Ще одного спільника терористів оперативники спецслужби затримали у Ясинуватському районі Донеччини. Він входив до агентурної мережі бойовиків, передавав їм дані військового характеру та корегував вогонь артилерії.

Нагадаємо, що наразі з обстрілюваної Авдіївки евакуювали вже більше 180 людей.

Також нагадаємо, що Авдіївку протягом останніх днів активно обстрілювали бойовики. Вперше за декілька місяців ворог застосував “Гради” для обстрілів житлових кварталів.

В Авдіївці оголосили надзвичайний стан.

До міста відправили додаткові екіпажі поліції. Військові, рятувальники, міжнародні організації допомагають місцевим жителям. Зокрема, в Авдіївці розгорнули пункти обігріву, польові кухні. У місто привозять електрогенератори, гуманітарну допомогу.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП