sbu-vziala-v-polon-102-viiskovykh-rf-za-odnu-spetsoperatsiiu-u-kurskii-oblasti-video

СБУ взяла в полон 102 військових рф за одну спецоперацію у курській області: відео

 • 23876 переглядiв

Спецпризначенці СБУ провели успішну операцію, захопивши укріплений опорний пункт противника. В результаті взято в полон 102 військовослужбовця рф, включаючи бійців 488-го мотострілкового полку та підрозділу "Ахмат".

Спецпризначенці СБУ у курській області взяли в полон 102 військових рф . Це наймасовіша операція зі взяття ворога в полон, яку вдалося провести за один раз.  Про це УНН повідомляє із посиланням на свої джерела. 

Деталі

Зʼявились деталі вчорашнього взяття в полон великої кількості військових рф. За даними джерела УНН, це наслідок спецоперації, яку провели воїни ЦСО "А" СБУ.

Вони захопили та зачистили розгалужений, бетонований та якісно укріплений зі всіх сторін ротний опорний пункт - з підземними комунікаціями та приміщеннями для проживання особового складу, столовою, зброярнею та навіть банею.

Як повідомляється, противник не збирався здаватись в полон, провізії та боєприпасів було більш ніж достатньо. 

Спецпризначенці ЦСО А СБУ взяли в полон 102 військовослужбовця 488-го гвардійського мотострілкового полку зс рф та підрозділу "Ахмат". 

- розповіло джерело. 

Зеленський отримав доповідь Сирського: просування на курщині та понад 100 полонених російських військових 14.08.24, 13:35

Популярні

Новини по темі

В Україні за добу сталося 229 природних пожеж

 • 12869 переглядiв