ukenru
sbu-maye-zapitannya-do-zvilnenogo-politvyaznya-kostenka-gritsak

СБУ має запитання до звільненого політв’язня Костенка - Грицак

 • 15381 переглядiв

КИЇВ. 22 серпня. УНН. Служба безпеки України запитання до звільненого політв’язня Олександра Костенка. Про це сьогодні сказав на брифінгу голова Служби безпеки України Василь Грицак, передає УНН.

"У нас є питання до пана Костенка. Дійсно свого часу його допитали. Це якраз він проходив у справі разом з Красновим. І після того, коли він був допитаний, матеріали провадження були передані до Національної поліції. І після того, він перетнув поза межами пункту пропуску кордон, потрапив до Російської Федерації, а потім переїхав до Криму. А вже потім були певні події. Зараз він повернувся. Зараз, правда, у нас є питання і ми обов’язково йому їх поставимо", - сказав він.

Грицак додав, що за результатами перевірки всіх версій й отриманих відповідей громадськість поінформують.

Нагадаємо, Генеральний прокурор України Юрій Луценко розповів, що звільнений політв'язень Олександр Костенко почне відповідати на запитання слідчих після того, як пройде реабілітацію та акліматизацію в Україні після звільнення.

Як повідомляв УНН, український політв’язень Олександр Костенко вийшов на волю після відбування покарання у Кіровській області РФ.

6 серпня Костенко прибув до Києва.

Нагадаємо, у 2014 році Служба безпеки України затримала Олександра Костенка та Станіслава Краснова за незаконне зберігання зброї та вибухонебезпечних речовин.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП