sanktsiine-maino-prodavatymut-na-onlain-auktsionakh-vylucheni-koshty-pidut-na-likvidatsiiu-naslidkiv-viiny-minekonomiky

Санкційне майно продаватимуть на онлайн-аукціонах, вилучені кошти підуть на ліквідацію наслідків війни - Мінекономіки

 • 25963 переглядiв

Україна виставить на онлайн-аукціон через систему Prozorro.Продажі майно, що перебуває під санкціями, а виручені кошти спрямує до фонду для подолання наслідків збройної агресії. Організатором цих аукціонів виступить Фонд державного майна.

Майно, яке перебуває під санкціями України, будуть продавати на онлайн-аукціонах в системі Прозорро.Продажі, а виручені кошти будуть йти на рахунки Фонду ліквідації наслідків збройної агресії, повідомили в міністерстві економіки, пише УНН.

Уряд затвердив Порядок управління санкційним майном. Відтепер такі активи реалізовуватимуть через онлайн-аукціони в системі Прозорро.Продажі

- повідомили в Мінекономіці.

Деталі

Організатором електронних торгів з продажу санкційного майна в системі Прозорро.Продажі буде Фонд державного майна, а гроші від його продажу й оренди йтимуть на рахунки Фонду ліквідації наслідків збройної агресії.

Учасники аукціонів зможуть брати в них участь, зареєструвавшись через один з акредитованих в системі Прозорро.Продажі майданчиків. Уся інформація про онлайн-аукціони з продажу санкційних активів буде доступна на офіційному сайті prozorro.sale.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майже 200 державних об'єктів планують виставити на приватизацію до кінця року 

Нагадаємо

Офіс цифрової трансформації Фонду держмайна запустив сайт, який містить перелік всіх арештованих активів росіян і колаборантів, які передані в управління Фонду.

Лілія Подоляк

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    Ще у п'яти регіонах України запрацювала телефонна служба 112

     • 21082 переглядiв

    Подільсько-Воскресенський міст у Києві відкрито - Кличко

     • 58657 переглядiв

    Делегати від Ірану покинули COP28 через присутність Ізраїлю

     • 23864 переглядiв