ukenru
saakashvili-zvinuvachuye-ukrayinsku-i-gruzinsku-vladu-v-sprobi-posaditi-yogo

Саакашвілі звинувачує українську і грузинську владу в спробі посадити його

 • 11642 переглядiв

КИЇВ. 5 грудня. УНН. Екс-голова Одеської ОДА та екс-президент Грузії Міхеіл Саакашвілі, обвинувачений в сприяні злочинної організації в Україні, назвав підозру стововно себе провокацією української та грузинської влади, передає кореспондент УНН.

"Все це провокація діючої української влади і Іванішвілі (колишній Прем'єр-міністр Грузії - ред.), щоб посадити мене у в'язницю," -  про це сказав Саакашвілі зі сцени.

Всього на площі кілька сотень прибічників екс-голови Одеської ОДА.

"З цією владою в Україні не буде миру і розвитку. Саме тому ми вимагаємо імпічмент для президента," - заявив Міхеіл Саакашвілі.

Раніше Генпрокурор Луценко заявив, що оточення Саакашвілі за гроші Курченка влаштовувало акції протесту задля захоплення влади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Грузії відреагували на затримання Саакашвілі

Як повідомляв УНН, СБУ офіційно підтвердила затримання Саакашвілі в рамках кримінального провадження, відкритого за ч.1 ст.256 Кримінального кодексу України.

При цьому в коментарі УНН адвокат заявив, що Саакашвілі усно оголосили підозру про нібито сприяння злочинної організації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обшуки у Саакашвілі: у ГПУ підтвердили проведення слідчих дій за підтримки СБУ

Нагадаємо, за інформацією джерела УНН, в Саакашвілі 5 грудня вранці пройшов обшук за підозрою отримання грошей на протестні акції від соратників екс-президента Януковича.

Також співрозмовник УНН повідомив, що обшук у Саакашвілі за дорученням ГПУ здійснював спецпідрозділ СБУ "Альфа".

Раніше соратник Саакашвілі Давид Сакварелідзе заявив, що ранком 5 грудня в будинку Саакашвілі виламували двері.

Українські Національні Новини

Політика