ukenru
rukh-transportu-obmezheno-na-trasi-m-15-odesa-reni-dsns

Рух транспорту обмежено на трасі М - 15 Одеса - Рені - ДСНС

 • 8806 переглядiв

КИЇВ. 11 січня. УНН. Через складні погодні умови (снігопад, хуртовини) на території Одеської області досі залишається закритим рух для всіх видів транспорту на трасі М-15 Одеса — Рені. Про це УНН повідомили у прес-службі ДСНС України.

“Одеська область:через складні погодні умови (снігопад, хуртовини), залишається закритим рух для всіх видів транспорту на таких автодорогах:М-15 Одеса — Рені”, — йдеться в повідомленні.

Водночас, у зв’язку з погіршенням погодних умов оперативним штабом було прийнято рішення заборонити рух автотранспортних засобів на автомобільних дорогах загального користування (державного та місцевого значення), які пролягають територією Арцизького, Біляївського, Білгород-Дністровського, Болградського, Кілійського, Лиманського, Ізмаїльського, Овідіопольського, Ренійського, Саратського, Татарбунарського районів з 09.00 11 січня 2017 року, крім автодоріг М-05 „Київ-Одеса“, М-05-01 „Обхід м.Одеси“ та М-14 „Одеса-Мелітополь-Новоазовськ“ (на Таганрог)”.

Нагадаємо, у зв’язку з погіршенням погодних умов оперативним штабом було прийнято рішення заборонити рух автотранспортних засобів на автомобільних дорогах загального користування (державного та місцевого значення).

Українські Національні Новини

Суспільство