rozvidka-britaniyi-nazvala-faktori-yaki-zavazhayut-zsu-ta-rosiyskim-okupantam-prorvati-liniyu-frontu

Розвідка Британії назвала фактори, які заважають ЗСУ та російським окупантам прорвати лінію фронту

 • 162475 переглядiв

КИЇВ. 3 листопада. УНН. Ні Збройні Сили України, ні російські загарбники не здатні здійснити прорив лінії фронту в Україні через величезну лінію зіткнення та надійну протиповітряну оборону обох сторін. Про це повідомляє УНН із посиланням на розвідувальний огляд Міністерства оборони Британії.

Деталі

Британські розвідники зауважують, що як російські, так і українські війська роблять все можливе, щоб сформувати ударні сили, здатні здійснити прорив, при цьому більша частина мобілізованих військ необхідна для утримання лінії фронту протяжністю 1200 км.

Але проведені останніми тижнями дії, на думку британських аналітиків, свідчать про «продовження тенденції, яка виявилася на початку війни: за рівних умов, баланс наземних боїв, загалом на користь сил, що обороняються».

У звіті зазначається, що контрнаступ українських підрозділів з червня зупинився між двома основними рубежами добре підготовлених позицій російської армії на півдні України.

У свою чергу масштабний наступ російських загарбників наштовхнувся на потужну українську оборону поблизу Авдіївки у Донецькій області.

"З високою імовірністю, головним фактором цього явища стало відносне обмеження можливостей тактичної авіації: обидві сторони підтримують надійну протиповітряну оборони, перешкоджаючи бойовим винищувачам забезпечувати ефективну повітряну підтримку для наступів", - роблять висновок британські аналітики.

Нагадаємо

Як повідомив начальник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш в ефірі телемарафону, російські окупанти намагаються оточити Авдіївку та мають нову ціль – взяти Авдіївський коксохімічний завод.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Авдіївському напрямку відбито близько 10 атак ворога, за добу на фронті 50 боєзіткнень - Генштаб

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі