ukenru
rozpochalas-zustrich-ministriv-oboroni-ukrayini-ta-kanadi

Розпочалась зустріч міністрів оборони України та Канади

 • 10835 переглядiв

КИЇВ. 3 квітня. УНН. У рамках офіційного візиту міністра оборони України Степана Полторака розпочалася зустріч з міністром національної оборони Канади Харджитом Сейджаном та начальником Генерального Штабу генерал-полковником Джонатаном Венсом, передає УНН.

"Розпочалася зустріч з Міністром національної оборони Канади Харджитом Сейджаном та начальником Генерального Штабу генерал-полковником Джонатаном Венсом. На порядку денному - питання безпекової ситуації в Україні та подальше підписання домовленості про оборонне співробітництво", - написав С.Полторак на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, 2 квітня розпочалася робоча поїздка міністра оборони України генерала армії України Степана Полторака до Канади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: С.Полторак у Канаді обговорив із Х.Фріланд безпекову ситуацію в Україні

Під час візиту заплановано проведення зустрічі очільника оборонного відомства України з Міністром національної оборони Канади Харджитом Саджжаном та офіційне підписання “Домовленостей про оборонне співробітництво між Міністерством оборони України та Міністерством національної оборони Канади та ЗС Канади”, а також проведення декількох двосторонніх переговорів та робочих зустрічей.

Українські Національні Новини

Політика