ukenru
rozirvani-malenki-divchatka-u-buchi-rosiyskiy-viyskoviy-yakiy-voyuye-za-ukrayinu-rozpoviv-pro-zhakhittya-yaki-tvorili-okupanti

Розірвані маленькі дівчатка у Бучі: російський військовий, який воює за Україну, розповів про жахіття, які творили окупанти

 • 1224319 переглядiв

КИЇВ. 5 квітня. УНН. Російський військовий, який захотів воювати за Україну у складі Легіону "Свобода Росії" заявив, що бачив у Бучі жахи, які армія рф там творила. Зокрема, маленьких дівчаток, яким на вигляд не було навіть 10 років. Про це він розповів під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

Цитата

"Я був узятий в полон мирними жителями. Перебуваючи тут (в Україні - ред.) я зрозумів, що тут немає ніякої "спеціальної військової операції". Тут йде справжнісінька війна проти мирного населення. Мені вдалося побувати в місті Буча, я своїми очима бачив ті жахи, які російська армія там творила. Я на власні очі бачив маленьких дітей, які в буквальному сенсі слова були розірвані. Це були маленькі дівчатка, яким на вигляд не було навіть 10 років. Це були маленькі, ні в чому неповинні діти", - розповів один з російських військових.

Він додав, що бачив наслідки і те, що російська армія творить у багатьох містах: Бучі, Харкові, Ірпені.

Інший російський військовий, який захотів воювати за Україну у складі Легіону "Свобода Росії", повідомив, що просуваючись у колоні, бачив усі звірства путінського режиму, які робили солдати рф.

"Мародерства: виносили з будинків і хотіли відвезти з собою як трофей на батьківщину. Також бачив вбивства мирних громадян, руйнування дитячих будинків, лікарень, пологових будинків, в яких ховався мирний народ України. Також бачив, як російська армія використовувала заручників в особі мирних громадян як живі щити. Тоді я прийняв для себе рішення не вступати в бій з ЗСУ і здатися в полон. У полоні я дізнався про існування легіону "Свобода Росії" згодом вступив в нього", - сказав він.

Доповнення

Прокурори спільно зі співробітниками поліції Київської області виявили камеру тортур у місті Буча.

Додамо

Буча з початку березня перебувала під окупацією армії рф. Визволення міста відбулося 1 квітня.

Після повернення Бучі та навколишніх населених пунктів під контроль ЗСУ в них виявили сотні тіл цивільних осіб, убитих російськими окупантами. Ці злочини рашистів отримали назву"Бучанська різанина".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП