rozdavav-zhitelyam-kharkivschini-agitki-na-pidtrimku-okupantiv-sbu-vikrila-eksnardepa

Роздавав жителям Харківщини "агітки" на підтримку окупантів: СБУ викрила екснардепа

 • 488907 переглядiв

КИЇВ. 19 квітня. УНН. Колишнього нардепа від забороненої комуністичної партії Павла Тищенка підозрюють у роздачі жителям Харківщини "агіток" на підтримку російських окупантів. Про це УНН повідомляє з посиланням на СБУ.

Як стало відомо УНН з власних джерел мова про екснардепа Павла Тищенка від партії "Трудова Харківщина".

Цитата

"Служба безпеки викрила ще одного ворожого поплічника у результаті комплексних заходів у Харківській області. Ним виявився колишній народний депутат України третього скликання від забороненої комуністичної партії", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що після початку повномасштабного вторгнення він підтримав російських загарбників та вирішив допомагати їм у війні проти нашої держави.

"Зловмисник власноруч роздавав проросійські агітаційні листівки мешканцям Харківського району та намагався переконати їх у "правильності" дій кремля. Ініційована СБУ комплексна судова психолого-лінгвістична експертиза підтвердила незаконність дій ворожого агітатора", - інформує СБУ.

Зазначається, що наразі йому повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 436-2 Кримінального кодексу України (виготовлення та поширення матеріалів, в яких міститься виправдовування збройної агресії рф проти України).

Доповнення

До суду скеровано обвинувальний акт щодо окупаційного голови Духовного управління мусульман Криму та міста Севастополя Еміралі Аблаєва, який закликав кримських татар підтримати війну рф. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Іспанія розпочала передачу танків Leopard 2 Україні

     • 474618 переглядiв

    рф окупувала 740 українських родовищ корисних копалин

     • 640033 переглядiв

    Мінфін продав військових облігацій на майже 250 млрд грн

     • 1007487 переглядiв

    Визначили переможців музичної премії YUNA 2023

     • 4848171 переглядiв