rosiyski-okupanti-zaboronili-robotu-punktu-vidachi-gumanitarki-dlya-ditey-v-energodari

Російські окупанти заборонили роботу пункту видачі гуманітарки для дітей в Енергодарі

 • 142933 переглядiв

КИЇВ. 24 серпня. УНН. Російські окупанти заборонили роботу пункту видачі гуманітарної допомоги для дітей в Енергодарі. Про це повідомив міський голова Енергодара Дмитро Орлов, передає УНН.

Цитата

"Протягом майже півроку ми організовуємо доставку в Енергодар та видачу гуманітарної допомоги для дітей віком від народження і до 3 років. Але зараз на дверях приміщення дитячої лікарні, де протягом всього зазначеного часу відбувалася видача допомоги, з’явилося ось таке красномовне оголошення, яке ви бачите на фото. Пункт видачі окупанти закрили. Всю гуманітарну допомогу наказали "прибрати", - зазначив Орлов.

Деталі

Також він наголосив, що таку допомогу доправляли раз на місяць. За півроку - це тонни гуманітарки, виданої за призначенням.

До її складу входять памперси, засоби дитячої гігієни і, що особливо важливо, дитяче харчування, зокрема і безглютенове - для немовлят, яким життєво необхідна відповідна дієта. Такі діти, за словами мера, в Енергодарі також є, і знайти для них відповідне харчування в умовах тривалої окупації міста - величезна проблема для батьків.

Орлов додав, що така допомога мала великий попит і запевнив, що міська влада шукатиме шляхи розв'язання проблеми. Але мер підкреслив, що ця проблема організована зумисне та штучно, просто з позиції дурної сили.

"Тож виникає питання: російські військові та їхні посіпаки-колобаранти воюють в Енергодарі навіть з немовлятами, позбавляючи їх можливості отримувати необхідне якісне харчування?! Чи вирішили взяти цю функцію на себе для чергової картинки на рашаТВ?" - написав міський голова.

Також він нагадав, що всі енергодарці вже мали змогу оцінити "високу" якість російських продуктів і ліків, а тепер вороги хочуть приректи на це і дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти вирішили "легалізувати" вкрадені у маріупольців автівки

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Умєров і Остін зустрінуться у вівторок у Пентагоні

     • 24784 переглядiв

    Окупанти просунулися на Донеччині – Deep State

     • 35665 переглядiв

    У Греції дозволили шестиденний робочий тиждень

     • 46750 переглядiв

    Новини по темі

    Окупанти знову обстріляли Шевченківський район Харкова

     • 155936 переглядiв

    24 серпня - День Незалежності України

     • 466305 переглядiв

    Європі загрожує найсильніша посуха за 500 років

     • 187451 переглядiв