ukenru
rosiyske-komanduvannya-aktivizuvalo-antiukrayinsku-propagandu-na-donbasi-v-zvyazku-zi-zminoyu-formatu-protidiyi-agresiyi

Російське командування активізувало антиукраїнську пропаганду на Донбасі в зв’язку зі зміною формату протидії агресії

 • 9836 переглядiв

КИЇВ. 3 травня. УНН. Російсько-окупаційне командування на Донбасі активізувало антиукраїнську пропаганду на Донбасі в зв’язку зі зміною формату протидії агресії з антитерористичної операції на Операцію об’єднаних сил. Про це з посиланням на дані розвідки повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО Дмитро Гуцуляк, передає УНН.

"Командування російсько-окупаційних військ активізувало антиукраїнську пропаганду шляхом викривленого та упередженого трактування зміни формату протидії російській агресії з АТО на ООС. З метою залякування місцевого населення на окупованих територіях інтенсивно розповсюджується інформація про можливість активізації бойових дій та розширення території їх ведення", - повідомив Гуцуляк.

Зазначено, що російсько-окупаційне командування вимагає від так званих місцевих органів влади і перевізників бути готовими забезпечити евакуацію населення.

Як повідомляв УНН, бойовики на Донбасі з гармат обстріляли селище Зайцеве в Донецькій області.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП