rosiyska-armiya-rozglyadaye-perekid-vlasnikh-sil-z-liniyi-frontu-dlya-zakhistu-okupovanogo-krimu-isw

Російська армія розглядає перекид власних сил з лінії фронту для захисту окупованого Криму, – ISW

 • 217630 переглядiв

КИЇВ. 21 серпня. УНН. Російські окупаційні чиновники в Криму, ймовірно, розглядають посилення безпеки на півострові після атак на російську військову інфраструктуру, і такі заходи можуть відвернути російські сили безпеки від лінії фронту. Про це повідомляє американський інститут вивчення війни, передає УНН.

Деталі

Так званий “губернатор“ тимчасово окупованого Севастополя заявив, що всі служби безпеки Севастополя працюють у режимі “посиленої готовності“ і контролюють усі в’їзди до міста. Він стверджував, що жителі Севастополя просять окупаційну адміністрацію посилити патрулювання в місті та встановити нові блокпости, повернувши півострову до стану безпеки, який був після захоплення росією у 2014 році.

Експерти ISW пишуть, що доведеться відволікти частину російських сил від лінії фронту та від виконання обов’язків з окупаційної безпеки в інших місцях і відвести, щоб захистити окупований Крим. Тривала неспроможність росії зупинити атаки на окупований Крим також може викликати громадське невдоволення в російському суспільстві.

Ключові висновки:

  • Війська рф провели безуспішні атаки в східній оперативній зоні.
  • Сили агресора штурмували українські позиції на північ від Харкова, проте успіху не мали.
  • Російські війська не змогли просунутися після кількох атак на північний захід від Херсона та на схід від Миколаєва.
  • ЗСУ завдали ударів по російських складах боєприпасів та позиціях у Херсонській та Запорізькій областях.
  • Окупаційна адміністрація продовжує примусову мобілізацію на тимчасово зайнятих територіях, агітаційні кампанії, а також надалі вживає примусові заходи, щоб змусити місцевих жителів співпрацювати.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Подоляк спростував інформацію навколо посади Арестовича

     • 1160571 переглядiв