rosiyani-vnochi-obstrilyali-sumschinu-skinuli-aviabombu-na-chernigivschinu-ye-zagibliy-sered-poranenikh-pidlitok

росіяни вночі обстріляли Сумщину, скинули авіабомбу на Чернігівщину: є загиблий, серед поранених підліток

 • 289193 переглядiв

КИЇВ. 29 квітня. УНН. Російські війська у ніч на 29 квітня обстріляли Сумську область, скидали авіабомби на Чернігівську, де є загиблий, а серед поранених - підліток. Про це повідомляють у місцевих ОВА, пише УНН.

Деталі

"Ніч масових обстрілів. Цієї ночі російські терористи масово обстрілювали села у Чернігівському прикордонні. Цілили із авіабомб, артилерії та ракет", - повідомив голова Чернігівської ОВА В'ячеслав Чаус у Telegram.

З його слів, обстріли фіксували у трьох районах. У Новгород-Сіверському районі пізно увечері ворог скинув керовану ФАБ-500 на будинки мирних людей у Семенівці, поранені троє мирних жителів містечка, пошкоджено 6 будинків, були пожежі, зазначив Чаус. Обстріли у районі були і з артилерії та РСЗВ, ворог також запускав ракети із гвинтокрилів. "Внаслідок обстрілу села Тимоновичі загинув мирний житель, поранено підлітка, пошкоджено 3 будинки, пожежі", - повідомив Чаус.

"Усі поранені (3 дорослих та дитина, травми середньої тяжкості) доставлені до місцевої лікарні, надано необхідну допомогу", - вказав голова ОВА і додав, що йде робота щодо питань евакуації із сіл, де загроза обстрілів залишається.

У Сумській області вночі, вказали у Сумській ОВА, росіяни здійснили обстріли Середино-Будської, Зноб-Новгородської та Білопільської громад, зафіксовано 22 вибухи. Зокрема, ворог скинув 2 міни, вів обстріл з артилерії. "Попередньо – без наслідків", - зазначили в ОВА.

Доповнення

Минулої доби російська федерація завдала чергового масованого ракетного удару по цивільних об’єктах та житлових будинках. В Умані внаслідок удару армії рф 23 загиблих.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі