ukenru
rosiya-mozhe-zaboroniti-vyizd-amerikanskim-politikam-cherez-sanktsiyi

Росія може заборонити в’їзд американським політикам через санкції

 • 10174 переглядiв

КИЇВ. 24 серпня. УНН. У відповідь на нові санкції, запроваджені американською адміністрацією проти РФ, Росія може розширити списки "підсанкційних" американських політиків. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков в інтерв'ю журналу "Міжнародна життя", яке опубліковано в п'ятницю на сайті видання, передає УНН.

"На санкції можна відповідати симетрично, асиметрично, можна розширювати наші власні списки "підсанкційних" політиків", - сказав Рябков.

На його думку, такі дії мають вплив на американських діячів.

"Коли хтось із них дізнається, що він або вона обмежений або обмежена у всеосяжних правах, тому що він або вона просто не може отримати російську візу - це таке клацання по носу і самолюбству... Є безліч інших способів відповісти - але не на шкоду собі", - додав він.

Як повідомляв УНН, 2 серпня члени сенату конгресу США від Демократичної і Республіканської партій внесли на розгляд парламенту новий пакет санкцій проти Росії. У законопроекті пропонується ввести нові заходи проти політичних діячів Росії і великих бізнесменів. Також документ передбачає обмеження на покупку російського державного боргу, можливе блокування рахунків і операцій російських держбанків в американській юрисдикції.

Українські Національні Новини

Політика