rosiiany-znyshchyly-yedynu-zelenu-shkolu-na-khersonshchyni-pid-povtornyi-udar-rf-potrapyly-riatuvalnyky

росіяни знищили унікальну "зелену школу" на Херсонщині: під повторний удар рф потрапили рятувальники

 • 16892 переглядiв

Російські загарбники двічі атакували унікальну "зелену школу" в Антонівці, завдавши непоправної шкоди. Під час гасіння пожежі рятувальники потрапили під повторний обстріл, пошкоджено пожежну машину.

Російські війська двічі атакували унікальну "зелену школу" в Антонівці у Херсонській області, завдавши непоправної шкоди. Під час гасіння пожежі рятувальники потрапили під повторний ворожий обстріл, пошкоджено пожежну машину, повідомив у п'ятницю голова Херсонської МВА Роман Мрочко, пише УНН.

Деталі

"Сьогодні російські окупанти добили першу в Україні і єдину на Херсонщині "зелену школу", яка була створена на базі школи №21 в Антонівці. Рашисти атакували унікальну школу двічі за пів дня, завдавши непоправної шкоди", - написав Мрочко у Telegram.

З його слів, "зелену школу" збудували за європейськими принципами енергозбереження, з системою очищення повітря - рекуперації - на стелі, тепло забезпечували сонячні батареї на даху, без жодних труб та батарей.

Під час гасіння пожежі, яка остаточно знищила "зелену школу", під повторний ворожий обстріл потрапили рятувальники. Пошкоджена пожежна машина. Люди не постраждали

- повідомив Мрочко.

Ворожі обстріли Херсонщини: стало відомо про ще трьох постраждалих, серед яких дитина16.08.24, 12:50

Популярні

Новини по темі

Ситуація у Чорному морі докорінно не змінилась – Плетенчук

 • 16999 переглядiв

Кабмін затвердив створення нової системи “е-Консул”

 • 23555 переглядiв