rosiiany-zavdaly-udaru-po-zhytlovomu-masyvu-na-sumshchyni-raketoiu-iskander-k-mva

росіяни завдали удару по житловому масиву на Сумщині ракетою "Іскандер-К" - МВА

 • 33786 переглядiв

російський удар ракетою "Іскандер-К" пошкодив 5 багатоповерхівок і ТЦ на Сумщині. Вибито понад 500 вікон, пошкоджено 15 автомобілів. Розгорнуто штаб допомоги для постраждалих мешканців.

російський удар ракетою "Іскандер-К" припав між двома житловими багатоповерхівками на Сумщині, пошкодивши 5 будинків і фасад великого торгового центру. Внаслідок удару вибито понад 500 вікон, а також загорілися 10 автомобілів, з яких 15 пошкоджені. Про це повідомив начальник Сумської МВА Олексій Дрозденко в ефірі телемарафону, передає УНН.

Це був удар ракетою "Іскандер-К". Влучання між двома житловими багатоповерхівками. Всього постраждало 5 багатоповерхівок, вибиті вікна та значно пошкоджений фасад великого ТЦ, за попередніми оцінками понад 500 вікон вибиті

- розповів Дрозденко. 

За його словами, одразу після влучання відбулось загоряння 10 автівок, на даний момент пошкоджених автівок 15.

"Зранку там працює оперативний штаб і вже протягом години розгорнули штаб з ліквідації в укритті - там приймають заявки на відновлення. Вже більше 150 квартир подали такі заяви - очікуємо, що людей ми прийматимемо щонайменше два дні", - зазначив він.

Нагадаємо

У Сумах розгорнуто штаб допомоги після ракетного удару по житловому кварталу. Пошкоджено п'ять багатоповерхівок, 15 автомобілів та торговельний центр. Штаб надає консультації щодо оформлення матеріальної допомоги.

Ірина Колеснік

Війна

Популярні

Новини по темі

На Київщині на дитячому майданчику знайшли гранату

 • 12643 переглядiв