rosiiany-ne-zupyniaiut-ataky-dronamy-na-khersonshchyni-za-dobu-zahyblyi-ta-11-poranenykh

На Херсонщині росіяни не зупиняють атаки дронами: за добу загиблий та 11 поранених

 • 32858 переглядiв

Російські війська щодня атакують населені пункти Херсонської області з безпілотників. За минулу добу внаслідок скидання вибухівки з дронів 11 цивільних осіб отримали поранення, один чоловік загинув.

Російські війська щодня атакують населені пункти Херсонської області з безпілотників. За минулу добу внаслідок скидання вибухівки з дронів 11 цивільних осіб отримали поранення, один чоловік загинув, повідомили у Херсонській ОВА у середу, пише УНН.

Щодня російські війська атакують населені пункти Херсонщини з безпілотників. Під ворожими ударами – цивільні мешканці області. Тільки минулої доби через скидання вибухівки з дронів дістали поранення одинадцятеро людей, один чоловік загинув

- повідомили в ОВА у Telegram.

Доповнення

Окрім того ОВА повідомила про збільшення кількості постраждалих через ворожі обстріли регіону напередодні.

За даними ОВА, до лікарні звернулася жителька Антонівки, яка потрапила під ворожий удар напередодні. Ворожий снаряд "прилетів" у кількох метрах від оселі потерпілої, через що пошкоджено будинок та газову трубу. Попередньо, 62-річна жінка дістала вибухову травму. Медики проводять дообстеження та надають їй допомогу.

Також, за даними ОВА, через учорашній російський обстріл Іванівки постраждала місцева жителька. Бригада "швидкої" доставила до лікарні 69-річну жінку з вибуховою травмою. Їй надають необхідну медичну допомогу.

Понад те, як вказали в ОВА, за медичною допомогою звернулася жінка, яка кілька днів тому потрапила під удар російського дрона у Білозерці. У 50-річної місцевої жительки діагностували контузію, вибухову та закриту черепно-мозкову травми. Жінці надали необхідну медичну допомогу.

Юлія Шрамко

Війна

Популярні

Новини по темі

У 88% справ суди скасовують штрафи від ТЦК - моніторинг

 • 12117 переглядiв