rosiiany-byly-po-dnipropetrovshchyni-dronamy-ta-artyleriieiu-ye-poranenyi-ta-ruinuvannia

росіяни били по Дніпропетровщині дронами та артилерією: є поранений та руйнування

 • 18578 переглядiв

Окупанти обстріляли кілька громад Дніпропетровської області. Внаслідок атак поранено 49-річного чоловіка, пошкоджено житлові будинки, інфраструктуру та птахофабрику.

Протягом доби, 6 вересня, росіяни декілька разів атакували Дніпропетровщину. Внаслідок ворожих обстрілів в регіоні поранено щонайменше одну людину, також є значні руйнування. Про це розповів голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає УНН.

Деталі

Потерпілий є і у Нікополі. Це 49-річний чоловік. (...) Загалом по Нікопольщині ворог вдарив понад півтора десятка разів. Важкою артилерією, дронами-камікадзе та боєприпасами, які скидав з БпЛА

 - розповів голова ОВА. 

За його словами, у місті побита інфраструктура. Зокрема, пошкоджені 2 оселі місцевих і одна зайнялася. Також понівечені 2 торговельні павільйони та господарська споруда. 

Окрім міста, росіяни також атакували Марганецьку та Мирівську громади. Там горіли приватний будинок і господарські споруди. Пожежі сталися і на двох подвір’ях. Вогонь знищив авто. У Покровській громаді пошкодження є на птахофабриці. 

Нагадаємо

У п'ятницю, 6 вересня, внаслідок удару балістичними ракетами по Павлограду постраждало 64 особи. Росіяни застосували п'ять ракет типу "Іскандер-М"/KN-23, українські сили ППО збили 2 БПЛА над регіоном.

Володимир Омельченко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський прибув до Італії: що у програмі візиту

     • 15808 переглядiв

    В Україні не планують вимикати світло 7 вересня - ДТЕК

     • 22805 переглядiв

    В Україні за добу унаслідок пожеж згоріло понад 650 га лісу

     • 9597 переглядiв