ukenru
robochu-grupu-schodo-pidvischennya-minimalki-stvoreno-v-uryadi-p-rozenko

Робочу групу щодо підвищення "мінімалки" створено в уряді - П.Розенко

 • 13570 переглядiв

КИЇВ. 13 січня. УНН. На рівні уряду створена робоча група із забезпечення підвищення мінімальної зарплати. Про це повідомив віце-премєр-міністр Павло Розенко в ефірі "112 Україна", передає УНН.

"На рівні уряду така робоча група створена (із забезпечення підвищення мінімальної зарплати - ред.) і за дорученням Прем'єр-міністра України я очолив таку робочу групу", - сказав П.Розенко, відповідаючи на запитання, чи створені вже відповідні робочі групи в областях.

Він підкреслив, що тиск на бізнес, зокрема перевірки його діяльності, – не є основою для роботи групи із забезпечення підвищення мінімальної зарплати.

"Не завдання груп (обласних міжвідомчих груп із забезпечення підвищення мінімальної зарплати – ред.) ходити з перевірками, завдання груп - вести діалог із бізнесом, із підприємцями про те, що необхідно забезпечувати достойні умови життя наших співгромадян", - сказав П.Розенко.

За його словами, у 2016 році вдалося стабілізувати ситуацію на ринку праці.

Нагадаємо, П.Розенко заявив, що робочі групи у регіонах мають не допустити скорочення працівників через підвищення "мінімалки".

Українські Національні Новини

Політика