rf-vnochi-atakuvala-bpla-odeshchynu-postrazhdalykh-nemaie-cherez-padinnia-ulamkiv-ye-poshkodzhennia

рф вночі атакувала БПЛА Одещину: постраждалих немає, через падіння уламків є пошкодження

 • 16135 переглядiв

Вночі рф атакувала Одеський та Ізмаїльський райони безпілотниками. Через падіння уламків пошкоджено будівлі та автомобіль, виникли пожежі, але обійшлося без жертв і постраждалих.

російські віська у ніч на 14 вересня атакували Одеський та Ізмаїльський райони, обійшлось без постраждлаих. Через падіння уламків збитих цілей у передмісті Одеси пошкоджені споруди та житловий будинок. В Одеському районі горів дах приватного будинку. Про це повідомив голова ОВА Олег Кіпер, передає УНН.

Кіпер розповів, що другу ніч поспіль російські терористи атакували ударними безпілотниками Одеський та Ізмаїльський райони. Напружена бойова робота сил ППО тривала більше трьох годин. 

Внаслідок падіння уламків дронів у передмісті Одеси на території приватного домогосподарства зруйновано 3 споруди, пошкоджено житловий будинок та гараж. Загиблих та постраждалих людей, на щастя, немає

- вказав Кіпер. 

Крім того, в Одеському районі падіння уламків БпЛА на території житлового сектору спричинили загорання даху приватного будинку. Пожежу площею 10 м2 оперативно власноруч ліквідували господарі.

На іншій локації, за словами Кіпера, внаслідок російської атаки загорівся автомобіль та складське приміщення. Співробітники ДСНС оперативно ліквідували вогонь. Інформація про постраждалих не надходила.

В Ізмаїльському районі пошкоджено стіну ангара, вікна і двері дачного будинку без послідуючого загорання. Загиблих та постраждалих також немає.

Правоохоронці фіксують наслідки чергового терористичного акту росіян проти цивільного населення Одещини.

Україна збила 72 дрони "Shahed" під час масштабної атаки рф14.09.24, 08:41

Тетяна Краєвська

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Україна збила 72 дрони "Shahed" під час масштабної атаки рф

     • 15248 переглядiв

    Окупанти обстріляли Дніпропетровщину: постраждалих немає

     • 18649 переглядiв

    ЗСУ: За добу ліквідовано 1210 російських військових

     • 21128 переглядiв