rf-i-kytai-provely-spilni-strilby-ta-vidpratsiuvaly-manevry-v-yaponskomu-mori

рф і китай провели спільні стрільби під час маневрів у Японському морі

 • 9554 переглядiв

Кораблі вмф рф і ВМС КНР провели спільні стрільби та відпрацювали оборонні маневри в Японському морі. Навчання включали протиповітряну, протичовнову та протимінну оборону, а також нічні стрільби.

Бойові кораблі росії та Китаю виконали спільні стрільби та відпрацювали маневри в Японському морі у рамках військових навчань "Океан-2024", повідомило у четвер міноборони росії, передає УНН.

Деталі 

Як повідомляється, бойові кораблі росії та кнр у Японському морі  відпрацювали "організацію всіх видів оборони". 

Діючи під єдиним управлінням, екіпажі кораблів відбили атаку засобів повітряного нападу умовного супротивника з виконанням практичної артилерійської стрільби, подолали район із мінною небезпекою і знищили морську плаваючу міну

- йдеться у повідомленні міноборони рф. 

Повідомляється, що російські та китайські моряки також тренувалися боротися зі швидкісними безекіпажними катерами, БПЛА і провели нічні стрільби по морській цілі.

У складі спільного російсько-китайського загону бойових кораблів діють корвети "Гучний", "Досконалий", "Герой Російської Федерації Алдар Циденжапов" і судна забезпечення ТОФ, а також есмінці "Сінін" і "Усі", фрегат "Лінь І" і судно постачання "Тайху" ВМС НВАК.

США і Південна Корея проводять масштабні військові навчання проти КНДР19.08.24, 04:36

Тетяна Краєвська

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі