ukenru
rekord-ginnesa-u-yemeni-cholovik-pobuduvav-nayvischu-u-sviti-vezhu-z-yayets

Рекорд Гіннеса: у Ємені чоловік побудував найвищу у світі вежу з яєць

 • 78167 переглядiв

КИЇВ. 15 лютого. УНН. Мохаммед Мукбель з Ємену став рекордсменом Книги Гіннеса. Він поставив одне на одне 4 яйця. Це стало найвищою у світі яєчною вежею. Про це повідомляє УНН з посиланням на Guinness World Records.

Деталі

Мукбель перевершив своє торішнє досягнення. Тоді він потрапив до Книги Гіннеса за те, що склав вежу з 3 яєць. Аби зробити це, потрібно добре опанувати балансування.

“Це вимагає величезного терпіння, зосередженості та спокою. Я б навіть сказав, що це пов’язано з фізикою та технікою”, — зазначив Мукбель.

За його словами, найважчим у цій справі є пошук центру тяжіння кожного яйця через його унікальну форму та текстуру. Чоловік помітив у себе хист до балансування різних речей.

“Я амбіційна людина, і я прагну одного разу продемонструвати свої навички усьому світові. Не можу дочекатися, щоб спробувати зробити ще більше у майбутньому”, — заявив рекордсмен.

Нагадаємо 

У Дубайському готелі Atlantis, The Palm побудували піраміду з бокалів для шампанського, вона встановила рекорд та потрапила до Книги Гіннеса.

Українські Національні Новини

УНН Lite