ukenru
raul-kastro-pide-z-posta-golovi-derzhradi-kubi-v-2018-rotsi

Рауль Кастро піде з поста голови Держради Куби в 2018 році

 • 9378 переглядiв

КИЇВ. 22 грудня. УНН. Голова Держради і Ради міністрів Куби Рауль Кастро підтвердив, що покине свій пост в квітні 2018 року. Відповідну заяву він зробив, виступаючи в четвер на засіданні Національної асамблеї народної влади (однопалатного парламенту країни), інформує УНН з посиланням на газету Juventud Rebelde. 

Кубинський лідер уточнив, що термін його правління завершиться після формування нового складу Національної асамблеї народної влади 19 квітня. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США відкликали дипломатів з Куби

“Коли 19 квітня буде сформований новий склад Національної асамблеї народної влади, завершиться мій другий і останній термін на посту глави держави і уряду. У Куби з’явиться новий голова”, — сказав 86-річний Кастро. 

Нагадаємо, Куба вдячна Росії за незмінну підтримку резолюцій Генеральної Асамблеї ООН про необхідність скасування американського торгово-економічного ембарго. Про це у четвер під час бесіді з корреспонеднтом ТАСС заявив депутат, заступник голови комісії з міжнародних справ кубинської Національної асамблеї народної влади (однопалатного парламенту) Роландо Гонсалес. 

Українські Національні Новини

Новини Світу