ukenru
raketnyi-udar-po-izrailiu-demonstruie-tekhnolohichnu-vidstalist-iranu-ta-rf-vid-zakhodu-podoliak

Ракетний удар по Ізраїлю демонструє технологічну відсталість Ірану та рф від Заходу - Подоляк

 • 16503 переглядiв

Невдала ракетна атака на Ізраїль демонструє технологічну відсталість Ірану та подібних країн, та водночас доводить необхідність для цивілізованого світу роззброїти диктаторські режими.

Масований ракетний удар по Ізраїлю вкотре демонструє технологічну відсталість Ірану та схожих з ним країн. Це також є свідченням того, що  цивілізований світ має роззброїти диктаторські режими. Про це заявив радник керівника Офісу президента Михайло подоляк в Х, передає УНН.

Деталі 

За його словами, невдалий удар по Ізраїлю демонструє переваги західної зброї.

Катастрофічно невдалі атаки Ірану на Ізраїль ще раз яскраво довели, що країни Осі (росія, Іран, Північна Корея) надзвичайно технологічно відсталі. І вони нічого не можуть зробити проти сучасної зброї, якщо... Якщо зброї буде достатньо. Якщо їх використовувати вчасно. Якщо ігнорувати фальшиві ілюзії та пропаганду

- заявив Подоляк.

Він також пояснив, що такі країни надають перевагу блефу, погрозам, шантажу та кількісним атакам, оскільки мають багато мобілізованих і багато ресурсів.

І за рахунок нестримної агресії періодично отримують... те, що хочуть. Сьогодні це виглядає особливо дивно: чомусь сучасна цивілізація, маючи всі можливості усунути ризики, дозволяє росії, Ірану, Північній Кореї нападати/погрожувати/вбивати...

- зауважив радник керівника Офісу президента. 

Водночас він підкреслив, що висновок з цього ракетного удару очевидний - світ має роззброїти такі країни та ліквідувати агресивну складову. 

Половина ракет, якими Іран атакував Ізраїль, вийшла з ладу - ЗМІ15.04.24, 12:51 • [views_0]

Тим не менш, висновок очевидний: якщо ми хочемо стабільності і гарантій, ці країни (рф, Іран, Північна Корея) необхідно роззброїти, розгромити, знищити їх агресивну складову і провести обов'язкові внутрішні перетворення. Інакше вони продовжать свій кількісний шантаж, знищуючи регіони (Іран, КНДР) чи глобальний простір, міжнародне право, стабільність (росія)...

- заяви Михайло Подоляк. 

Нагадаємо

Іран завдав масованого удару по Ізраїлю з використанням близько 300 безпілотників і ракет різного типу.

Речник ЦАХАЛу запевнив, що 99% із близько 300 снарядів, випущених Іраном по Ізраїлю протягом ночі, були перехоплені засобами ППО.