ukenru
raketniy-udar-po-kiyivschini-okupanti-vluchili-u-viyskovu-chastinu

Ракетний удар по Київщині: окупанти влучили у військову частину – Генштаб

 • 1389526 переглядiв

КИЇВ. 28 липня. УНН. Сьогодні вранці російські окупанти завдали ракетного удару по військовій частині у селі Лютіж на Київщині. Про це під час брифінгу повідомив заступник начальника Головного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов, передає УНН.

Цитата

"Близько п'ятої години ранку противник наніс удар шістьма крилатими ракетами типу "Іскандер" по військовій частині у Лютіжі Київської області. Одна будівля зруйнована та дві пошкоджено. Одна крилата ракета була збита. Противник завдав удару з акваторії Чорного моря, з району миса Фіолент", - сказав Громов.

Додамо

За словами Громова, також з РСЗВ вдарили по Гончарівському у Чернігівській області – випустили приблизно 20 снарядів із Зябрівки (білорусь). Є втрати в особовому складі, вони уточнюються.

Нагадаємо

Голова Київської ОВА Олексій Кулеба повідомляв раніше, що сьогодні вранці російські окупанти випустили по Київщині сім ракет, дві з них збила ППО.

Оперативне командування "Північ" із посиланням на білоруські джерела повідомило, що рашисти запустили 20 ракет з території білорусі.

Українські Національні Новини

Війна