ukenru
radikal-ribalka-ne-potrapiv-u-spisok-partiyi-lyashka

Радикал Рибалка не потрапив у список партії Ляшка

 • 9830 переглядiв

КИЇВ. 10 червня. УНН. Сьогодні на з'їзді Радикальної партії Олега Ляшка було оголошено список перших 40 членів, які йдуть на майбутні вибори до Верховної Ради України, передає УНН.

Так, в список увійшли діючі депутати від РПЛ Віктор Галасюк, Андрій Лозовий, Дмитро Лінько, Олена Кошелєва, Олег Купрієнко, Віктор Вовк, Денис Силантьєв, Сергій Скуратівський, Олексій Ленський і Валерія Заружко.

Також, в першій двадцятці списку опинилися два діючі депутати від "Народного фронту" - Іван Савка та Георгій Логвинський.

Прізвища одіозного радикала Сергія Рибалки в ТОП-40 не виявилося. Хоча, на виборах в 2014 році у нього було 22 місце.

Нагадаємо, раніше політологи і депутати прогнозували відсутність Рибалки в оновлених списках РПЛ через його низьку ефективність і скандальну репутацію.

До "брудних плям" політичного амплуа Рибалки, зокрема, відносять і напівоголених дівчат, з якими останній влітку позував на яхті, і надмірну любов до розкоші, і невдалі спроби позиціонування себе на міжнародній арені (мова йде про випадок, коли за зустрічі з американськими політиками він заплатив 30 тисяч доларів).

Не менше обурення у колег по парламенту і в суспільстві викликали спроби лобізму з боку Рибалки як окремих законопроектів, так і інтересів власної співмешканки (А.Байбородіної), яку Рибалка протягнув до списку авторів одного з проектів закону.

З великою часткою ймовірності, "токсичність" радикала відбилася і на рейтингу партії РПЛ в загальному, тому як на президентських виборах, Дніпропетровська область, за яку відповідав Рибалка, як керівник регіонального партійного осередку, показала рекордно низький рівень підтримки Олега Ляшка.

Українські Національні Новини

Політика