ukenru
radbez-oon-provede-brifing-schodo-situatsiyi-v-ukrayini-v-yelchenko

Радбез ООН проведе брифінг щодо ситуації в Україні - В.Єльченко

 • 9920 переглядiв

КИЇВ. 31 січня. УНН. Рада Безпеки ООН у четвер, 2 лютого, проведе брифінг щодо ситуації в Україні. Про це повідомив Постійний представник України при ООН Володимир Єльченко, передає УНН із посиланням на "Радіо ООН".

"У четвер 2 лютого Рада Безпеки ООН під керівництвом постпреда України проведе брифінг щодо ситуації в Україні, повідомив В.Єльченко", - йдеться у повідомленні "Радіо ООН" у Twitter.

В четверг 2 февраля Совет Безопасности ООН под руководством Постпреда Украины проведет брифинг по ситуации в Украине, сообщил В.Ельченко pic.twitter.com/eejqtLgJvD

— Радио ООН (@UNRadioRU) 31 января 2017 г.

Нагадаємо, представник генсека ООН Стефан Дюжаррік повідомив, що Організація Об'єднаних Націй (ООН) закликала негайно припинити всі бойові дії на сході України.

Раніше повідомлялося, що Рада безпеки ООН обговорить загострення ситуації в Україні в закритому режимі.

Президент України Петро Порошенко заявив, що доручив негайно винести питання загострення ситуації на сході країни на розгляд Ради Безпеки ООН.

Раніше голова української делегації в ПАРЄ Володимир Ар’єв повідомив, що Україна буде ініціювати термінові дебати в Раді безпеки ООН щодо ситуації.

Нагадаємо, в Авдіївці оголосили надзвичайний стан.

Критично важлива інфраструктура Авдіївки була зруйнована, тож виникла загроза гуманітарної катастрофи.

Українські Національні Новини

Політика