ukenru
r-tllerson-vidnosini-rosiyi-i-ssha-perebuvayut-na-girshomu-rivni-za-vsi-ostanni-roki

Р.Тіллерсон: відносини Росії і США перебувають на гіршому рівні за всі останні роки

 • 13952 переглядiв

КИЇВ. 12 квітня. УНН. Відносини Росії і США перебувають на гіршому рівні за всі останні роки. На цьому наголосив Держсекретар США Рекс Тіллерсон на прес-конференції після зустрічі у Кремлі із президентом РФ Володимиром Путіним та главою МЗС РФ Сергієм Лавровим, передає УНН.

"...відносини Росії і США перебувають на гіршому рівні за всі останні роки. Це неприпустимо для двох світових ядерних держав", - цитує слова Р.Тіллерсона у Twitter російський журналіст Дмитро Смірнов.

Тиллерсон: Отношения России и США находятся на худшем уровне за все последние годы. Это недопустимо для двух мировых ядерных держав pic.twitter.com/uastZReaqL

— Дмитрий Смирнов (@dimsmirnov175) 12 апреля 2017 г.

Крім того, Д.Смірнов процитував і С.Лаврова, який зазначив, що "ми провели багато годин з Тіллерсоном не дарма".

Лавров: Мое ощущение, что мы провели многие часы с Тиллерсоном не зря. Есть перспектива улучшения отношений с США по многим направлениям pic.twitter.com/32dWhppkAx

— Дмитрий Смирнов (@dimsmirnov175) 12 апреля 2017 г.

"Є перспектива поліпшення відносин з США по багатьох напрямках... Ми домовилися виділити з США по представнику - подивитися на подразники, що накопичились в наших відносинах, щоб зняти їх", - зазначив С.Лавров, якого цитує журналіст.

Як повідомляв УНН, у Кремлі завершилась зустріч В.Путіна з Р.Тіллерсоном.

Українські Національні Новини

Політика