ukenru
pyatov-pro-skasuvannya-matchu-zi-shveytsariyeyu-vse-povinno-virishuvatisya-na-futbolnomu-poli-a-ne-v-laboratoriyakh

Пятов про скасування матчу зі Швейцарією: все повинно вирішуватися на футбольному полі, а не в лабораторіях

 • 17331 переглядiв

КИЇВ. 20 листопада. УНН. Голкіпер донецького "Шахтаря" і збірної України Андрій Пятов прокоментував скасування двобою заключного туру групового раунду Ліги націй, передає УНН з посиланням на Instagram футболіста.

"Гра повинна відбутися! Повернулися. Побачив сім'ю. Тепер поділюся суб'єктивним баченням ситуації по грі зі Швейцарією. Вважаю, все повинно вирішуватися на футбольному полі, а не в лабораторіях. Так, 2020 рік вчить нас жити в повній невизначеності. Так, дійсно склад нашої збірної вірус урізав з кожним матчем. Але для гри зі збірною Швейцарії гравців вистачало (плюс були викликані хлопці з молодіжки). Вся команда хотіла грати!" - написав він.

Також Пятов додав, що не бачить вагомої причини для такого крайнього західу, як скасування матчу.

"Тести, зроблені в Україні, також підтвердили мої думки. Умовно позитивні тести Кривцова і Мораеса не підтвердили. Радий, що хлопці здорові! Чекаємо остаточний вердикт від UEFA. PS Навіть в день матчу вся команда налаштовувалася на гру о 21:45. Тільки близько 18:00 ми вже точно зрозуміли, що спроби провести матч не увінчалися успіхом", - прокоментував футболіст.

Як повідомляв УНН, українська діаспора Швейцарії викрила лікаря Люцерна у вибірковій "принциповості" щодо футбольних команд.

В УАФ скасування матчу "Україна-Швейцаріїя" вважають необґрунтованим.

Така ж позиція і у головного тренера національної збірної Андрія Шевченка.

Українські Національні Новини

Спорт