putin-vicherpav-sviy-chasoviy-limit-ta-pomilivsya-u-naygolovnishomu-rishenni-svogo-zhittya-danilov

путін вичерпав свій часовий ліміт та помилився у найголовнішому рішенні свого життя – Данілов

 • 1164385 переглядiв

КИЇВ. 10 квітня. УНН. Російський диктатор володимир путін вичерпав свій часовий ліміт та помилився у найголовнішому рішенні свого життя – напасти на Україну. Про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов, передає УНН.

Цитата

«До дискусії на кого працює час у злочинній російській війні проти України. Час працює на тих, хто ухвалює правильні рішення, керується цінностями, активно діє, не боїться і не відступає. Решта факторів має другорядне значення. Не існує жодної непереборної визначеності. Всі ці розмови, що час грає на боці ворога, не варті нічого», - написав Данілов у Facebook.

Додамо

Він зазначив, що кремлівський щур, не обмежений термінами виборних процедур, сподівається пересидіти в бункері і дочекатися, чи то коли «Захід стомиться від України», чи то коли допоможе Китай або коли оберуть нового президента в США, чи в Україні почнуться «голодні бунти».

«путін вичерпав свій часовий ліміт. Те, до чого він готувався 20 років і провалив на старті, неможливо виправити ані за рік, ані за два, ані за три. Він помилився у найголовнішому рішенні свого життя – напасти на Україну, після чого з п'єдесталу найбільш впливової людини світу перемістився у статус підозрюваного злочинця Гаазького трибуналу. Так на чиєму боці грає час?» - написав Данілов.

Доповнення

Президент США Джо Байден заявив, що не знає, на що сподівається російський диктатор володимир путін, та додав, що той продовжує робити помилки.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Обвал будинку у Марселі: під завалами виявили чотирьох загиблих

     • 4875983 переглядiв

    Експорт електроенергії відновлюється із 11 квітня - Укренерго

     • 691850 переглядiв

    Рада повернула 30 тис. грн доплат військовим

     • 3693709 переглядiв