prykordonnia-chernihivshchyny-ta-sumshchyny-rosiiany-za-dobu-obstrilialy-24-razy-zafiksovano-97-vybukhiv

Прикордоння Чернігівщини та Сумщини росіяни за добу обстріляли 24 рази: зафіксовано 97 вибухів

 • 25192 переглядiв

Російські окупанти продовжують обстрілювати прикордонні райони Чернігівської та Сумської областей з різних видів зброї, включаючи міномети, артилерію, безпілотники та вертольоти, спричиняючи вибухи, але дані про руйнування та жертви уточнюються.

Російські окупанти продовжують обстрілювати прикордонні райони Чернігівської та Сумської областей з різних видів зброї, включаючи міномети, артилерію, безпілотники та вертольоти - минулої доби нараховано 24 обстріли, повідомили в в оперативному командуванні "Північ" у п'ятницю, пише УНН.

Деталі

"Російські загарбники продовжують обстрілювати прикордонні території Чернігівської та Сумської областей. Всього протягом доби нараховано 24 обстріли (97 вибухів) із різних видів озброєння", - повідомили в оперативному командуванні "Північ" у Telegram.

Як зазначається, у Чернігівській області у Семенівській громаді фіксували, імовірно, ворожі скиди ВОГ з БПЛА у Леонівці, обстріли з 120-мм міномета у Баранівці, у Сновській громаді та у Новгород-Сіверській громаді - також 120-мм міномети.

У Сумській області фіксували у Сумському районі - імовірно, обстріли з СПГ, ФПВ-дрони, НАР з гелікоптера, ВОГ з БПЛА, міномети, в Охтирському районі - імовірно, скид ВОГ з БПЛА, міномет 120 мм, міномет 82 мм, ФПВ-дрон, у Шосткинському районі - імовірно, міномет 120 мм.

Інформація про руйнування, загиблих або поранених серед місцевого населення уточнюється, вказали в ОК "Північ".

Уже вночі та вранці, за даними Сумської ОВА, росіяни здійснили 3 обстріли Краснопільської громади на Сумщині – зафіксовано 8 вибухів з мінометів та 1 з артилерії.

Сили рф продовжують атакувати Сумщину: 15 обстрілів та 83 вибухи за день04.04.24, 23:07

Популярні

Новини по темі

Курс валют на 5 квітня: гривня зміцнилась на 17 копійок

 • 24986 переглядiв

У Харкові відновили рух метро

 • 39503 переглядiв