ukenru
protsedura-ukhvalennya-zakonoproektu-pro-rinok-elektroenergiyi-ne-bula-porushena-i-lutsenko

Процедура ухвалення законопроекту про ринок електроенергії не була порушена - І.Луценко

 • 10430 переглядiв

КИЇВ. 13 квітня. УНН. Процедура голосування за проект закону про ринок електричної енергії не була порушена. Про це в інтерв'ю журналістам в парламенті заявила представник Президента у Верховній Раді Ірина Луценко, відповідаючи на питання кореспондента УНН.

"Для повторного другого читання були враховані комітетом і було знайдено консенсус по певній кількості поправок і їх зачитав керівник комітету Олександр Домбровський", - сказала І.Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закон про ринок електроенергії не призведе до підвищення тарифів - І.Луценко

Вона додала, що по інших поправках "заступник керівника комітету від "Самопомочі" зачитав всі ті інші поправки, які потребували підтвердження з тих 200".

""Самопоміч" трішечки кривить душею. Всі вони (поправки - ред.) були зачитані в залі. Всі, хто відмовився від наполягання просто озвучили це. Ті, зокрема "Батьківщина", які наполягали на поясненні залу що відбулося і підняти питання на підтвердження голосування, все проголосовано. Ви були свідками і жодного відхилення (від процедури ухвалення закону - ред.) не відбулося", - зазначила І.Луценко.

У свою чергу голова фракції "Самопоміч" Олег Березюк заявляв, що процедура голосування за законопроект про ринок електричної енергії була порушена, через що фракція очолювана ним вирішила не підтримувати цей законопроект і голосувала проти.

Українські Національні Новини

Політика