ukenru
programu-uryadu-oprilyudnili-na-sayti-radi-yevrointegratsiyu-vidilili-v-okremiy-blok

Програму уряду оприлюднили на сайті Ради: євроінтеграцію виділили в окремий блок

 • 9498 переглядiв

КИЇВ. 30 вересня. УНН. Подана до парламенту Програма дій уряду складається із 17 розділів, розподілених по окремих міністерствах, крім того, в окремий розділ винесено блок євроінтеграції. Програма уряду оприлюднена на сайті ВРУ, передає УНН.

Відповідна програма містить 17 розділів, у яких зазначені цілі і завдання, які планують досягти окремі міністерства протягом наступних 5 років, починаючи з Міносвіти і МОЗу. Останнім, 17-м розділом, у Програмі містяться цілі уряду щодо європейської та євроатлантичної інтеграції.

На думку авторів документу, очікується, що у результаті реалізації заходів Програми буде досягнуто зростання ВВП на 40%, позитивних змін демографічної ситуації, створено 1 млн. робочих місць, приведено у хороший стан усі основні дороги (24 тис. км), збудовано 5 морських портів та 15 аеропортів, зменшено антропогенний вплив на навколишнє середовище.

Нагадаємо, раніше УНН повідомляв, що вчора, 29 вересня, Кабінет Міністрів України одобрив низку законопроектів для подання до ВРУ.

Українські Національні Новини

Політика