profspilka-zaliznichnikiv-velikoyi-britaniyi-ogolosila-pro-plani-novikh-straykiv-na-rizdvo

Профспілка залізничників Великої Британії оголосила про плани нових страйків на Різдво

 • 723274 переглядiв

КИЇВ. 5 грудня. УНН. Британська профспілка RMT заявила у понеділок про плани подальших страйків у період Різдва в рамках давньої суперечки щодо заробітної плати, інформує УНН з посиланням на ВВС.

Деталі

Профспілка заявила, що планує оголосити страйк 24-27 грудня після того, як переговори з операторами поїздів та Network Rail, яка володіє та обслуговує залізничну інфраструктуру, закінчилися безрезультатно.

"Я впевнений, що мандрівники будуть дуже розчаровані, роздратовані і розсерджені", - заявив на пресконференції генеральний секретар RMT Мік Лінч.

Страйки вже були оголошені на 13-14 та 16-17 грудня, оскільки генеральний секретар RMT засудив погану пропозицію оплати від Network Rail.

З 18 грудня по 2 січня RMT підтвердило, що буде також запроваджено заборону на понаднормову роботу, внаслідок чого профспілка проводитиме страйки протягом чотирьох тижнів.

Додамо

Серія страйків на залізничному транспорті у Великій Британії за останні місяці була результатом суперечок із приводу заробітної плати, перспектив примусового звільнення та умов праці.

У страйках беруть участь співробітники Network Rail, яка охоплює Англію, Шотландію та Уельс.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    В Індонезії позашлюбні зв'язки каратимуться в'язницею

     • 770148 переглядiв

    Окупанти обстріляли чоловічий монастир на Сумщині

     • 902310 переглядiв