prezydent-ukrainy-rozpoviv-shcho-pospryialo-uspikham-rf-u-viini

Президент України розповів, що посприяло успіхам рф у війні

 • 37070 переглядiв

Президент України заявив, що російські війська досягли успіхів через обмеження на використання західної зброї. Зеленський наголосив на необхідності отримання дозволу на удари по цілях у глибині рф.

російські війська досягли успіхів на сході України, тому що союзники Києва обмежують використання зброї, що постачається із Заходу, а українські сили все ще очікують поставок зброї з-за кордону. Про це Президент України Володимир Зеленський сказав в інтерв'ю французьким ЗМІ, зокрема AFP, передає УНН.  

"Серйозним викликом є ​​те, що ми не можемо використати все необхідне озброєння, щоб зупинити цього ворога", - сказав він, додавши, що Україна чекає на свіже озброєння для оснащення резервних бригад.

"Якщо ви використовуєте зброю наших партнерів, то вони можуть сказати, що ми більше не будемо вам допомагати, це ризик", - сказав він.

Останні пакети військової допомоги від США містять критично важливі боєприпаси - Зеленський 29.07.24, 21:00

Зеленський сказав, що Київ "дуже наполегливо працює", щоб отримати дозвіл на нанесення ударів по цілях у глибині російської території із західної зброї.

"На жаль, наші партнери досі цього бояться", - додав він.

"Ми вже не приховуємо, що ми готували 14 бригад. Як ви думаєте, чи можна їх зупинити, якщо з 14 оснащені лише три?" – додав він, пояснюючи, як росії вдалося захопити низку сіл у східній Донецькій області протягом останніх місяців.

Весь світ хоче, аби рф була на наступному Саміті миру – Зеленський31.07.24, 21:36

Популярні

Новини по темі

Зеленський: вибори в США - виклик для України

 • 28242 переглядiв