ukenru
prezident-uaf-privitav-zbirnu-u-20-z-chempionskim-titulom

Президент УАФ привітав збірну U-20 з чемпіонським титулом

 • 8359 переглядiв

КИЇВ. 15 червня. УНН. Сьогодні Юнацька збірна України U-20 стала Чемпіоном світу. Два надважливі голи на рахунку вихованця дніпровської футбольної школи Владислава Супряги і блискуча крапка у фіналі від вихованця київського футболу Георгія Цітаішвілі. Про це на своїй сторінці Facebook написав президент УАФ Андрій Павелко, передає УНН. 

"Професіоналізм і відданість справі футболістів, тренерський хист Олександра Петракова і його штабу, системна робота УАФ і віра вболівальників творять це диво!

Історичний тріумф, який надихатиме багато поколінь українських футболістів! Вітаю збірну і тренерів команди, клубних наставників і батьків футболістів, відданих вболівальників, які створили синьо-жовтим неймовірну атмосферу підтримки в Лодзі, і всю футбольну Україну з Чемпіонством!", - написав він.

За словами Павелка, на ЧС-2019 за найсильнішу в світі юнацьку збірну виступав Кирило Дришлюк — єдиний син Героя України Павла Дришлюка, майора Повітряних Сил ЗСУ, який загинув на Донбасі в 2014 році, захищаючи Незалежність нашої держави.

"Пишаємось Героєм, його сином і всією збірною! Слава Героям! Слава Україні!!!", - наголосив він.

Українські Національні Новини

Спорт