ukenru
prezident-spoluchenikh-shtativ-dzho-bayden-26-bereznya-zavershit-svoyu-poyizdku-do-yevropi-u-varshavi

Президент Сполучених Штатів Джо Байден 26 березня завершить свою поїздку до Європи у Варшаві

 • 113511 переглядiв

КИЇВ. 26 березня. УНН. Як повідомив радник із національної безпеки Джейк Салліван, у суботу Байден планує зустрітися з президентом Польщі Анджеєм Дудою та виступити з "великою промовою" щодо війни в Україні. Про це інформує Радіо Свобода, пише УНН.

Деталі

За словами Саллівана, виступ Байдена торкнеться "ставок на цей момент, невідкладності виклику, який чекає попереду, значення конфлікту в Україні для світу і чому так важливо, аби вільний світ зберігав єдність і рішучість перед обличчям російської агресії".

Як повідомив радник журналістам, Байден також говоритиме про "контекст та історію цього конфлікту та про те, яким він бачить його розвиток".

Очікується, що раніше вдень у суботу в Байдена буде можливість зустрітися з українськими біженцями та американськими гуманітарними працівниками, які допомагають переселенцям у Польщі.

Польща приймає тисячі американських військових у складі бойової групи НАТО. Вона також прийняла понад 2 мільйони українських біженців після того, як росія почала повномасштабне вторгнення в Україну 24 лютого.

Нагадаємо

Байден у Польщі: уже зустрівся з американськими військовими у Жешуві.

Українські Національні Новини

Новини Світу